Maxi Jackpot

2010-10-31, 18:28:15 / Kategori: Allmänt
Här kommer en bild på soffan, Maxi jackpot från Mio, den kommer trivas med oss, vi kommer att trivas med den som fisken i vattnet.
Att man kan ha en sådan längtan till en jäkla soffa, haha.

Valentine

2010-10-31, 13:52:27 / Kategori: Allmänt
Satt precis och skrev ett helt inlägg om hela helgens bravader, men när jag äntligen skulle klicka på spara och publicera så försvann allting, blir så trött!!
Så nu tänker jag absolut inte skriva om allting, jag gör en kort beskrivning och slänger upp någon bild istället :)
i sin vanliga ordning så kom älskling hem på torsdagen och fick sig en stor överraskning när han öppnade dörren, hela hallen var om tapetserad och nya saker införskaffat, som tur var så tyckte han att det blev skit snyggt och att jag och min kära syster hade gjort en bra jobb! :)
Fredagen stack jag , pojkvän och min bästa vän Catrine iväg till Karlstad, myste på stan lite och kikade på soffa, hittade dock ingen soffa där men fann lyckan på Mio i Åmål istället, en skit snygg stor schäslong soffa med en så kallad "mys hörna" i ena ändan, helt ny inkommen och perfekt, dock tar det några veckor innan den hamnar i vårt tv rum då det var leverans tid.
Fortsatte fredagskvällen ute i tösse hos Anna, där bjöds det på god mat och härligt sällskap, det tackar vi för och gör om flera gånger tycker jag! :)
Lördagen bestod först utav några timmars jobb, sedan snabbt göra oss i ordning innan det var middag hemma hos syster och Jim. Kvällen bjöds även på halloween fest hemma hos Bobe, mycket trevligt! Vidare till Harrys där det blev en mycket kort visit, men underbart att vara hemma och helt underbart att det faktiskt är söndag och en riktig slapp hemma dag, soffan är tillåten hela dagen, chips påsen finns framme och min älskling är hemma heeeela dagen med mig, uuuunderbart!
Jag var black women / din mardröm / the (blue) black man group!
haha, kalla det var du vill, svart var jag iaf, mer än på bilden..
Jag och Catrine fann finfina mössor på Carlings, dock väntar vi med köpet tills
den dagen vi satsar på vandring i Alaska.

Melissa får stå för inlägget idag

2010-10-27, 20:13:22 / Kategori: Allmänt
Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till 

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är 

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Mina älskade trollungar

2010-10-26, 18:06:28 / Kategori: Allmänt
Är trött som tusan, förstår inte varför egentligen, eller tröttheten kom nu de sista timmarna, kan kanske bero på att jag har spenderat timmarna med att busa omkring med trollungarna.
Stod och lagade mat förut medan syster var och hämtade barnen på dagis, när de kommer hem så kommer först Elias in i köket och ger mig en stoooor kram och är överlycklig för att jag fortfarande är kvar här, Gina kommer in en stund efter, stannar upp och kollar på mig sedan säger hon " moster, jag älskar dig så mycket" och ger mig en kram, jag blev helt rörd av lycka, vilken känsla, vilken lycka det är att vara moster.
Nu skall jag sätta mig med Elias en stund och spela lite spel, sedan läsa en saga för Gina innan det är dags att sova. Imorgon skall det fixas lite med älsklingens överraskning tills han kommer hem.
Gina skall även spendera en natt hemma hos mig, mysa och måla gips figurer.
Nej, dags att ta fram lek tanten i mig ;)

Happy time

2010-10-25, 20:48:50 / Kategori: Allmänt
Är hemma hos syster, vi grejar i hennes hall, det skall bli nytt och fräscht i deras hall :)
har tillbringat hela dagen i Karlstad för att fixa och dona med massa saker som skulle bli gjorda, känns skönt när man äntligen tar sig själv i kragen och får gjort alla måsten.
Har även idag ringt på ett jobb, och skall imorgon in och presentera mig, lämna CV och skriva på lite papper, känns riktigt kul faktiskt! Medan jag ändå är uppe i varv och fixar så håller jag på med en överraskning till min älskling, han skall få bli riktigt överraskad när han kommer hem på Torsdag, spännande!
nej, dags att fortsätta slipa lite på vägarna och sedan väntar sista avsnittet utav lite sällskap, kan man ju inte missa!

Söndags mys

2010-10-24, 17:49:03 / Kategori: Allmänt
Förbreder lite söndags mys, strax kommer Elin och Andreas in genom dörren och skall ha lite söndags mys tillsammans med oss. Mysigt!:)
Dagen har spenderats i soffan exakt hela tiden, vi har spelar wii hela dagen och bara myst, det är det söndagar är till för. Nästa helg skall jag jobba och sen hoppas jag även på att det nalkas utgång!
Tänkte faktiskt lägga upp två bilder på lite av helgens inköp, blev så tokigt förtjust i ett par kaffe / te koppar från Indiska och även ett silverfat därifrån, ljusen kommer ifrån Ikea! :)
mysigt att ha på byrån i tv rummet :)
g,
Enligt mig, tok söta muggar! :)

a weekend of romance

2010-10-24, 10:50:00 / Kategori: Allmänt
Nu först har jag och älskling anlänt i soffan efter en toppen helg.
Jag nämnde ju i förra inlägget om en överraskning som han hade kokat ihop, den var helt underbar!
Morgonen därpå så väckte han mig, vi käkade frukost , packade väskan och satt oss i bilen, jag var nyfiken som tusan och visste inte alls vad dagen hade att bjuda på. Framme var i när vi hade kommit till Örebro, där det bjöds på shopping, super mysig restaurang, en natt i superior på ett jättemysigt hotell som hade spa avdelningen på toppen av hotellets byggnad, där anlände vi på kvällen i jacuzzi och massa mys! en helt underbar helg, TACK hjärtat.
Hemma igen igår eftermiddag, gjorde oss snabbt ordning för att spendera kvällen hemma hos syster och Jim. Där bjöds det på utmärkt mat tillsammans med hela äldre syskon skaran och dess respektive. Hur mysigt som helst att samlas alla för en middag och massa prat.
Kvällen slutade i en rimlig tid, mitt öga hade av en konstig anledning börjat svullna och jag mådde inte alls så bra, så vi åkte hem för lite soffhäng innan sovdags. Vaknade i morse och mitt öga såg förjävligt ut, ser ut som att jag har varit i slagsmål eller liknande, åkte därför upp till sjukhuset för att ta reda på vad detta kunde bero på,
Jag blir aldrig förvånad, hur kan jag alltid lyckas få allting på en och samma gång?! bi hålorna var svullna och hade spridit sig till ögonen, det var väska bakom trumhinnan, så nu knapras det medicin och öge at blir bara allt mer svullet hela tiden, hoppas på förbättring nu under veckan när tabletterna och dropparna börjar hjälpa!
Nej, nu skall jag spendera tid med min älskling i soffan, söndagsmys!

Förväntansfull

2010-10-21, 20:36:02 / Kategori: Allmänt
Nu är jag riktigt glad och sådär mysigt kär igen, det blir jag varje torsdag och fram tills söndag, då börjar ångesten att min bättre hälft skall åka bort och inte komma hem försen torsdag igen, hur van jag än blir med att han faktiskt jobbar borta om veckorna så kommer jag nog aldrig sluta tycka att det är otroligt tungt att sictorova utan honom.
Men idag är jag inte bara glad utan jag är förväntansfull också, min älskling har kokat ihop något som vi skall göra imorgon, man skall tydligen ha med sig en väska också, som ska vara packad, men med vad? det får jag inte veta försen imorgon, jag får inte veta om vi kommer hem och jag får inte veta någonting som kan vara en ledtråd, så nu är jag fruktansvärt förväntansfull och nyfiken.  nyfikenheten sprudlar..
Har även hunnit träffa goa Viktoria idag, mycket trevligt :) nu är jag trött, som bara den, blir nog en tidig kväll för mig idag, kan vara en fördel med tanke på att då går det tusen gånger snabbare tills imorgon ;)
Kääärlek

Tooomooorroooww

2010-10-20, 23:30:49 / Kategori: Allmänt
Är på lite bättre humör dag, kan bero på att det är en natt till det är torsdag vilket innebär att min saknade pojkvän kommer hem! Har precis sagt hejdå till Monika, ho har varit här under kvällen för att kika på paradise och kungarna.
Imorgon skall jag spendera min dag tillsammans med Viktoria, efter det så kommer ju min älskling hem, vilket innebär massa mys med honom samt hela helgen.
Tycker att det borde gå något bättre på tvn om kvällarna, just nu är det debatt, förstår inte ens att de orkar, jag skulle ge upp direkt, skulle aldrig orka sitta och diskutera och dividera fram och tillbaka i timmar , haha.
nej man kanske skulle göra lite nytta innan jag slocknar för natten, plugga lite kanske? kolla omkring på kläder? nej, det sista lät ju mer som ett tidsfördriv innan jag slocknar.

BAD DAY

2010-10-19, 21:39:04 / Kategori: Allmänt
Dålig dag, saknar min älskling trött på allt, ont som fan i benet, fått bekräftat att ryggkotorna har vridit sig igen.
alltså ingen bra dag! återkommer till bloggen när jag är på bättre humör.

Julkänslor

2010-10-18, 14:11:40 / Kategori: Allmänt
Jag älskar julen lika mycket som jag älskar sommaren, det är något speciellt med de båda årstiderna, hösten är mysig och jag gillar den skarpt men den saknar något som jul och sommar har.
Saknar att vakna upp på morgonen och se att det är vitt på taken, saknar att gå upp på morgonen och se på julkalendern som knappt handlar om jul längre men ändå är en sådan tradition.
För att inte prata om hur underbar det är att äta klementiner, doppa pepparkakor i glöggen, det är mys faktor hundra under jultiden. I år har jag bestämt att jag och Mathias ska åka bort en helg när det är massa snö ute, vi ska julhandla tillsammans och ha en riktig mysig helg någonstans, när jag berättade detta för honom så sa han direkt " javsst, ska vi åka till London?" haha, min tanke var med jul på Liseberg eller något, men vem tackar nej till en London resa? ;)
Nej, nu ska jag ta en klementin och invänta till dess är dags att åka bort och ta en kaffe hos syster!

Par i ess

2010-10-17, 15:25:29 / Kategori: Allmänt
Var på en riktig mysig parmiddag igår hemma hos Elin och Andreas, där det bjöds på älggryta och massa skratt!
Efter någon timme med pojkarna så bestämde jag och Elin oss för att dra oss en sväng till HC, har inte varit där på länge, men det var inget för mig :)  Kort och gott så var kvällen mycket lyckad hemma hos herr krave och fröken Jireskog.
nu sitter jag och älskling framför tvn och tar det lugnt, det är sista dagen innan det är dags för en ny arbetsvecka, tråkigt men sant! Skall tillbringa den största delen utav veckan hemma hos mamma, det är mysigt! :)

Fredagsmys

2010-10-15, 20:57:04 / Kategori: Allmänt
Hann aldrig med att skriva igår, det blev så himla stressigt allting, halva syskon skaran kom på frukost och sedan blev det diverse prat och kaffe på det, jag drog vidare med bror för att handla mat och även ett sjukhus besök för knät. Min saknade sambo kom hem vid fyra , slängde i oss mat och sedan kom Monika och hämtade upp oss, vi skulle åka och kika på bil i Tidaholm. När vi väl var framme efter en 3timmars lång bilresa, ja jag vet, vi kunde ha tagit en annan väg som hade gått på 2timmar men det tänkte vi inte på.
All stress och bilresa var det värt, nu har vi en bil igen, allt var super med den, skit fräsch på alla sätt och vis.
Idag har jag och älskling åkt runt och hälsat på våra familjer, jag hann även med en fika uppe hos min kusin Emelie, mycket trevigt!
imorgon skall jag, tro det eller ej, men jag ska faktiskt ut i  grannkommunen, middag och mys med Elin och Andreas innan och sen blir det utgång för mig och Elin. :)
nej, återgå till fredagsmyset med min älskling!
saknar Grekland!

Höstmys

2010-10-13, 17:41:39 / Kategori: Allmänt
Skäms nästan av att säga att jag faktiskt har suttit framför datorn i säkert tre timmar, jag har inte ens gjort något speciellt utan mest surfat runt och haft allmänt tråkigt.
Men ibland är det skönt att ha tråkigt, det är skönt att sitta hemma helt ensam i tystnaden och bara va, göra det man själv helst vill.
Monika kommer bort till mig om ca en och en halv timme, då skall vi självklart bänka oss framför paradise hotell.
jag vill helst att kvällen skall gå så fort som möjligt, även imorgon så min älskling kommer hem igen, vi har lite planer inför helgen, antingen är det utgång i grannkommunen som gäller eller så åker vi bort för att kika på ett eventuellt bilköp samt passar på att checka in på ett hotell, spa hotell är det tänkt isåfall! det är så mysigt att komma bort lite och bara få umgås med honom!
nu skall jag strax ta mina sista mediciner för ikväll och försöka få upp värmen i kroppen, tända massa värmande ljus och bara mysa ner mig. höstmys

helvetes natt

2010-10-13, 09:32:29 / Kategori: Allmänt
Vilken jävla piss natt jag har haft, knät har värkt hela natten och ingen sovställning var bättre än den andra. fyfan.
sitter och försöker få i mig lite frukost nu, endast för att medicinen skall tas nu på morgonkvisten, annars hade jag väntat länge med frukosten, inte min favorit måltid om dag tyvärr.
Idag skall jag åka hem till min lägenhet, kolla på massa film och spela tv spel, förhoppningsvis även umgås med Monika!
återkommer senare, mer positiv ;)

mitt knä

2010-10-12, 21:31:17 / Kategori: Allmänt
Satt precis och skrev ett inlägg samtidigt som jag kom åt en knapp så att hela inlägget försvann, jag tänker inte skriva om allting igen! haha.
Vaknade i morse med ett svullet knä, fruktansvärda smärtor och kunde inte alls stödja på benet. Ett besök hos läkaren och konstaterat att jag har fått en muskelknuts infektion under knät, jättekul!
mediciner nu ett tag och sedan åter besök redan på torsdag, sen får vi se vad han säger om mitt stackars knä!
Te och filmmys hemma hos mamma nu,  precis vad som är behövligt nu!

New haircut

2010-10-11, 18:15:44 / Kategori: Allmänt
Ännu en gång fick jag smidigt byta blogg design, denna gången berodde det inte på att jag tröttnat , utan denna gången hände det något mysko med min statistik, den ville inte fortsätta räkna efter datum och eftersom samma problem hade hänt med andra som valt just den designen så valde jag att snabbt ta bort den ;)
Dagen har gått något så fruktansvärt segt sedan jag kom hem från gymmet, fast nu behöver jag strax inte ha tråkigt längre, maten skall strax börja tillagas innan jag och Monika skall bänka oss framför tvn för kvällen!
Tänkte faktiskt slänga upp en bild på hur den nya frillan blev sist :)

Underbart

2010-10-11, 15:31:19 / Kategori: Allmänt
Gick en lång promenad imorse och det fick även bli en sväng till gymmet, det var sjukt underbart, kände att det var alldeles för länge sedan jag sprang på löp bandet och svettades, men gud så skönt det är när man är klar och har gjort sitt pass. Tog en kycklingsallad innan jag gick vidare för att sola.
Väl hemma, städat och plockat undan lite, damsugit och vädrat hela lägenheten. En lång dusch och nu sitter jag här igen, har sörplat i mig en kopp kaffe med Marcus.
Sitter och funderar på ifall jag skall gå ut på stan en sväng och fixa diverse saker, men tror bestämt att jag kommer fastna i super marios värld ;) Monika kommer hit ikväll, vi skall kolla på Paradise hotell som börjar idag och självklart lite sällskap, det får även bli en middag på det :)

Söndag

2010-10-10, 22:19:55 / Kategori: Allmänt
Söndagen är redan på väg att gå emot sitt slut och jag önskar att jag kunde säga att det var torsdag idag istället..
Våra grannar har precis gått ner till sig, det fick bli en mysig pizza och tv kväll uppe hos oss ikväll, det är mysigt att ha grannar som man kan umgås med så mycket :)
Imorgon är det en ny vecka och det skall innebära att jag får återgå till min träning, nu har det gått två veckor sedan jag var på sjukhuset och de sa att jag inte fick träna på ja , två veckor. känns fruktansvärt skönt att komma igång igen nu. Skall iväg imorgon förmiddag för att införskaffa mig ett gym kort.
Kort och gott. Nu skall jag försöka mysa med min älskling så mycket som möjligt tills han somnar.

Bildresumé

2010-10-10, 11:30:16 / Kategori: Allmänt
Tänkte slänga upp lite bilder sen helgen, nej egentligen inte, utan hur lägenheten såg ut efter all städning som vi har ägnat hela helgen till. Igår hade ju jag och Mathias även en myskväll , det var så otroligt skönt och mysigt, visst maten tog över en och en halv timme att laga , men det var det lätt värt! :)
Bildresumé..
Hassellbackspotatis, fläskfilé i champion sås, steka morötter och färsk sparris. MUMMA! :)
Det är mysigt att laga mat tillsammans :)
haha, något för långa gardiner :P  tända ljus överallt. mysigt!

Kvalitetsdagar

2010-10-09, 16:04:19 / Kategori: Allmänt
Arbetspass avklarat och efter det så stack jag och Mathias ut till grönko för att käka lunch och fika, varit hemma ett tag nu och bara tagit det himla lungt, lite tv spel och mys med min älskling.
Gårdagens kväll spenderades tillsammans med min fina vän Catrine som jag nämnde. Vi drack några glad, lagade en god middag och myste framför idol, det var skönt att få umgås med henne, själv och bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord, det behövs ibland!
Idag var jag egentligen bjuden till grannkommunen för middag och film tillsammans med Anna och Elin, det skulle vara jättemysigt men idag kände jag för att bara vara hemma med min älskling. Vår kväll skall bestå utav ungefär samma sak som igår, bara att jag byter ut honom emot Catrine, idol emot en film :)
jag kallar detta för riktiga kvalitetsdagar..

en måste-göra-dag

2010-10-08, 10:33:16 / Kategori: Allmänt
Vaknade upp för en stund sedan och insåg att idag kan jag inte rymma ifrån allt som skall göras hemma, idag kan jag inte åka till Karlstad för att strosa omkring i butiker, jag kan inte spela super mario hela dagen.
Nej, idag skall jag städa, rensa och baka lite :) skall få gjort allting på en och samma dag som jag dragit efter mig hela tiden, det är ju en perfekt dag att göra detta på när min älskling ändå är hemma och kan hjälpa mig. :)
Ikväll skall det spenderas massvis tid tillsammans med min underbara Catrine. Hon är hemma i helgen och då skall vi passa på att mysa till det ordentligt. matlagning, några glas och massa prat. Perfekt!
Nej, det är dags att börja dagen!

min dag

2010-10-07, 17:17:04 / Kategori: Allmänt
Varje torsdag när Mathias kommer hem så är jag alltid så lättad, lättad över att då först kan jag tillåta mig själv att ha tråkigt, för då tänker jag inte på att jag saknar honom lika mycket som jag faktiskt gör. Ibland vill jag vara mer sysselsatt än vad jag egentligen klarar av själv, jag lovar alla här och där att vi ska ses, ta en kaffe, följa med dit , åka hem och hälsa på, ja allt möjligt varje dag och det brukar resultera i att jag aldrig hinner med allt som jag lovat, jag hinner aldrig med det som jag egentligen borde göra, det jag vill göra och sånt som egentligen måste göras enligt mig.  Men  idag har jag ägnat hela min eftermiddag till mig själv, jag har alltså suttit fast framför super mario, jag har tagit en lång skön dusch,  tjatat lite med Marcus och även hunnit sitta här, jag kanske låter som världens soffpotatis men det har faktiskt varit otroligt skönt att göra det som faller mig in.
Men nu skall jag strax vända på steken och göra annat som jag inte alls har lust med, det skall lagas middag till min älskling som är på väg hem från jobbet och det skall inhandlas lite mat, behövs verkligen , har för det första en man som är på väg hem , det säger väl allt? sen är kylskåpet så tomt så det nästan ekar!
Höstvädret är underbart, det är skönt att höra fåglarna utanför fönstret och solen som fortfarande tränger sig emellan gardinerna. Hösten är bra underbar ändå.
nej, musik på högsta nivå och dona lite här hemma.
vi kör på  Brandi Charlie - the story

Måste man ha en rubrik?

2010-10-07, 14:28:00 / Kategori: Allmänt
Bytte lite design, det är så enkelt när det finns gratis stilmallar och man slipper att sitta och krångla med skiten själv, skulle ju aldrig kunna garentera att det skulle bli lika fint om jag satt och pillade med detta.

Dagen har speedat på ganska så bra ändå, vaknade upp imorse med Monika sovande brevid mig, gick upp och gjorde frukost, kort efter så knackar syster med de två minsta på och ville också ha lite frukost.
Sofia tog med sin Gina till frisören för första gången i sitt liv, och gud så stolt hon var! Emilio stannade här med mig, vi stack en sväng till lekparken, plockade lite löv och sen gjorde vi ett hemmagjort akvarium utav en skokartong, haha, jo visst fantasin är det inga fel på när man är liten!

Har spenderat lite tid framför super mario, egentligen borde jag dra damsugaren över golven och tvätta, dock finns det ingen tvätttid så det får väntas, men damsugningen har jag tyvärr inget att skylla på, så det är bara att sätta fart.

Helgen blir lugn ändå, jag hade andra planer tidigare i veckan, men känner inte att jag orkar någonting och sen är det faktiskt ett arbetspass som väntar på lördag.
Catrine kommer hem ikväll, så imorgon är det tänkt att vi ska spendera massa tid med varandra, mat och massa mys!
Nog för mig för en stund, måste som sagt ta tag i lite städning!

Terry Evans

2010-10-06, 15:38:34 / Kategori: Allmänt
Underbart, igår drog jag och Sandra iväg på Terry Evans , det är helt sjukt vad han är både rolig och intressant att lyssna på. Har som sagt varit där en gång tidigare och mer kommer det bli.

Resan dit gick över förväntan bra, vi hittade ju vägen tillslut iallfall, efter många skrattanfall och svorord över hur jävla svårt det skall vara att hitta till folketshus i Jössefors.
Hemma igen så stack jag ut till mamma för att övernatta här, är fortfarande kvar då jag har behövt gjort en del pappersarbete, men nu är det klart för idag iallfall!:)

ikväll blir det super mario lirande och god mat tillsammans med underbara Monika , kan knappast bli bättre!


Min blogg

2010-10-05, 10:20:29 / Kategori: Allmänt

Angående gårdagens inlägg som jag skrev om ”poesi”, det var helt min egen tanke kring detta som jag även nämnde i bloggen igår. Jag anser inte att någon utav er läsare har någon som helst rätt i att sitta och kommentera massa onödig spya. Hur jag lägger upp mina texter och hur jag försöker komma fram med det jag skriver anser jag är helt och hållet upp till mig själv, jag har aldrig bett er om någon som helst svenska undervisning på bloggen och om det ändå stör er så otroligt mycket så att ni måste kommentera kring det, så tycker jag att ni borde sluta att läsa min blogg, det är ju trotsallt ingen som har tvingat er.

Att även lägga in en kommentar utan att kunna stå för vem man är, tycker jag personligen är riktigt lågt, då borde man inte kommentera alls, vad det än gäller!  Något svar om att jag skulle vara rädd för att komma i skym undan, det tänker jag inte ens svara på, jag har inte min blogg för att sitta och smutskasta varandra och slänga in massa onödiga kommentarer utan jag har min blogg för att kunna uttrycka både tankar och känslor på.

 

Nog om det och mer kring det tänker jag inte heller lägga ner energi på, onödiga kommentarer kommer tas bort ändå.

 

Nåväl gott folk, har precis kommit hem från sjukhus besök i Karlstad tillsammans med min älskling, det gick ovanligt snabbt där, så det blev en kort visit.  Dagen skall spenderas med min älskling hela dagen fram tills att han tar tåget vidare till Stockholm och jobbar.

Då passar jag och Sandra på att åka iväg och lyssna på den otroliga Terry Evans, har faktiskt varit där en annan gång och det var riktigt intressant, så det skall bli spännande!

Nej, nu skall jag spela lite super Mario!


Poet?

2010-10-05, 00:44:55 / Kategori: Allmänt
Har suttit ett tag nu och läst lite olika bloggar och börjar ärligt talat skratta igenom bloggarna tillsut, personer som skriver sina bloggar som om det vore en bok av ren poet, det är skrattretande!
Visst det kanske finns folk som lever i en lyx bubbla eller kanske vill tro att de gör det, att allt skall vara så vackert och fint.  Men ärligt så börjar man faktiskt undra en hel del, varför måste allt jämt låta så himla "fint" ? räcker det aldrig att det är vanligt, normalt, att man håller sig till den världen vi faktiskt lever i och inte någon jävla lyx värld, att det vore normalt att ha allt och alltid ha det flådigaste?
nej, jag ska väl egentligen inte lägga mig i om vad andra skriver i sina bloggar, jag väljer ju själv att läsa dem. Men det var en liten tanke bara, måste allt vara perfekt och lyx för att man skal ha det bra?`
jag har  det jävligt bra måste jag säga utan ett lyx liv. Jag har en underbar pojkvän, en fin lägenhet, underbar familj, många fina vänner. Räcker inte det?

wonderful day

2010-10-04, 21:16:32 / Kategori: Allmänt
Vilken underbar dag, har fått gjort en massa saker idag  så nu först sitter vi i soffan och tar det lugnt :)
Medans min älskling spelar super mario på Wii så tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg :)
Dagen har spenderats för det mesta i Karlstad. Fick äntligen gjort mina sista prover nu som skulle lämnas in, så imorgon återstår förhoppningsvis det sista sjukhus besöket för ett bra tag framöver.
Självklart hann vi med lite shopping , lunch och så fick jag även klippa mig, det blev kort , väldigt kort om man frågar mig, det blev axellångt men gud så mycket fräschare det var. Klippte mig inne på mitticity , det kan jag rekommendera och på tal om det så var det faktiskt Robin på Carlings som rekommenderade mig där!
Carlings var nämligen den enda butiken som vi handlade kläder i idag, både jag och älskling älskar deras kläder och hittar alltid något som vi fastnar för. Mathias köpte sig en grymt snygg jacka och halsduk, jag fick mig en stor härlig halsduk , svarta jeans samt en härlig brun kofta med luva :) Jo, förresten hm fick faktiskt också oss som kunder idag, två par mjukisbrallor och ett vinrött naglack.
nej, nu borde jag återgå till Wii spelandet tillsammans med min kära, han har även varit iväg till Galna tuppen och hämtat goooda vitlöksbröd :)
kort och gott, luddigt och slarvigt , men så fick det bli idag ;)
ni får se bilder på den nya frillan när jag är lite mer ordning gjord!

Drop in

2010-10-04, 10:48:53 / Kategori: Allmänt
Måndag redan , helgerna går så förbaskat fort , fattar inte riktigt hur det kan gå så fort mellan torsdag och söndag och sen segt dagarna där emellan. Konstigt.
Min älskling har faktiskt inte åkt än, han åker imorgon först.
Idag skall vi upp till Karlstad på sjukhus besök och även imorgon också.
skall göra mig i ordning lite snabbt så att vi kommer iväg någon gång, får ju passa på att kika in lite nya höst kläder när vi ändå är i Karlstad.
Skall även försöka få en drop in tid hos frisören i Karlstad, mitt hår är i panik!
Är lite sugen på att klippa mig till denna frisyren igen, vad tror ni?

Osminkat

2010-10-03, 21:15:09 / Kategori: Allmänt
Dagen har spenderats tillsammans med min fina pojkvän hela tiden, vi tog även och åkte ut till min päron för lite lunch samt för lite kvalitets mys! :)
Nu har vi precis kommit hem ifrån bion, vi orkade aldrig åka till Karlstad, så det fick bli här hemma istället :)
filmen var väl sådär, jag tror att jag hade en aning för höga förhoppningar om filmen, men helt klart godkänd!
min rubrik ja, haha , kom på mig själv idag när jag och älskling hade duschat och skulle göra oss ordning, när sminkade jag mig ordentligt senast? förr kunde jag knappt gå utanför dörren utan att göra mig ordning , sminka mig och fixa håret, nu skrattar jag åt mig själv, trivs som bäst när jag får slänga upp det i en toffs och helst inget smink i huvudtaget, vadå ansiktskräm räcker väl? :P
Antingen har jag insett att jag trivs mycket bra naturligt eller så är jag bara jävligt bekväm och lat så jag orkar inte riktigt.
måste ge mig nu, älskling har tänt värme ljus i hela lägenheten och inväntar soffläge tillsammans med mig, vi står valet i kvalet om vi skall beställa lite mat ifrån Bella rosa också, är vi hungriga tro? det återstår att se!
Puss på er!
Sommarbild 2010, saknar min fina vän Catrine som bort alldeles för långt borta :(

Kärleksdagen

2010-10-03, 10:28:51 / Kategori: Allmänt
Idag är dagen för 6år sedan som jag fann han med stor H.
Vaknade till imorse utav att jag hörde äggen koka och min älskling förbredde en mysig frukost för oss två.
Vid frukosten tog han fram ett paket till mig innehållande en silverklocka , jag har önskat mig en silverklocka hur länge som helst och jag älskar denna!
nu skall vi hoppa in i duschen och sedan vidare hem till mina päron på middag. Ikväll blir det antagligen bio och mys för våran del. idag är jag inne i kärlekens dag.
Fast min är utan datum i uret!
älskar den.

Ullared

2010-10-02, 19:51:49 / Kategori: Allmänt
Precis hemkommen ifrån det omtalade Ullared även kallat Gekås.
Började dagen med att försova oss ganska ordentligt, vaknade tillslut utav att Jessica stod och ropade igenom brevinkastet, men det blev rekord , både jag och Mathias hann att duscha och göra oss klara på 17minuter.
Iallafall, nu är vi hemma igen med massvis med saker, det spenderades en hel del pengar inne på självaste Gekås, allt ifrån billiga leggins till porslin. Efter att vi var nöjda där så fortsatte vi oss iväg på diverse märkes outlets samt frisör butiker. Hem fick två par dyng snygga skor följa med, massa hårprodukter ifrån matrix. Jag är nöjd!
nej , nu är jag trött i skallen efter en heldags shopping!
varma ssmörgåsar och massa lördagsmys!

Ny dator - Ny webcam

2010-10-01, 20:22:42 / Kategori: Allmänt

lilla skrutten

2010-10-01, 18:15:33 / Kategori: Allmänt
Vaknade tidigt imorse utav att brandbilen och ambulansen tjöt så fruktansvärt jobbigt, till en vana så brukar jag alltid ringa upp alla i min familj och se så att allting står bra till och att det inte har hänt dem något.
Men imorse var jag alldeles för trött och tänkte inte alls i de banor och fortsatte sova igen, självklart är det alltid då det händer någon nära något..
Våran lilla skrutt, min lilla lillebror fick åka in med ambulans till Karlstad sjukhus och får stanna kvar över natten. Han  har förkylnings astma och hade börjat bli väldigt förkyld och hostig, så hela natten bestod utav ett evigt hostande sa mamma, när han vaknade till på morgonen så hade han svårt att stå på sina ben och det gick knappt att andas - han slutade andas i någon minut.  Men nu är läget under kontroll och lill fisen får sova där inatt med mamma, röntga och ta prover. Man blir så ledsen så fort det händer sin familj något.

noll fantasi

2010-10-01, 10:33:24 / Kategori: Allmänt
Det har tagit stopp i min fantasi, även i min sambos fantasi.
På söndag skall vi fira vår årsdag tillsammans. Söndagen den 3oktober 2004 , det är nu 6år sedan som vi träffades och blev blixtkära i varandra.
Skulle fylla i en bok igår om vår kärlek och ge honom, då kom det upp massvis med frågor kring första-gången händelser och jag insåg att jag har nog ett ganska så bra minne ändå, det ligger i det omedvetna som man brukar så fint säga.
Tillbaka till fantasin, efter x antal år så har man heller ingen fantasi kvar om vad man vill hitta på med varandra när denna lite mer speciella helgen inträffar en gång om året. Vad är det vi inte har gjort med varandra?
vi har : åkt utomlands, övernattning på spa, hotell i storstad.. och allt där till! det vi kan komma på att vi faktiskt inte har gjort det är båtkryssning, men då måste man tydligen vara 23bast.
Jag behöver hjälp!! har ni några förslag? :)