Intervju

2010-11-30, 09:47:01 / Kategori: Allmänt
Nu är jag ordning och klar, skall strax bege mig till grannkommunen, skall umgås med Michaela lite innan det är dags för ännu en intervju. de ringde från vår kära grannkommun igår och ville att jag skulle komma :)
spännande..

Pälsmössan

2010-11-28, 17:59:06 / Kategori: Allmänt
Imorse när jag vaknade och kikade ut genom fönstret så fick jag en mindre chock, jag väckte Mathias direkt och bad honom kikade vad som hänt på självaste första advent, det SNÖAR, så ini helvete också, jag är glad!
Vid två tiden så traskade jag och mina underbara tjejer ut på stan för att kika i de få butiker vi har och självklart kolla in årets lucia kandidater, efter turen på stan så stack jag hem till Mathias mamma, hon hade glögg drop-in där idag så hennes väninnor, jag tog dock ingen glögg, sparar mig till ikväll :)
ÄNTLIGEN så har jag fått använda min älskade pälsmössa, den är helt underbar, tok snygg och värmer som tusan :)
ett måste ha accessoar i vinter vill jag lova er!
En liknande som jag införskaffade mig, fast min har skin snören som hänger ner utan spänne! :)

skor, en kvinnlig sjukdom?

2010-11-27, 21:15:06 / Kategori: Allmänt
Underbara lördag, har jag nämnt att jag faktiskt älskar lördagar? det är mitten utav helgen, man käkar något gott med sin älskling eller är ute med goda vänner. Ikväll skall jag tillbringa denna goda lördag tillsammans med min fina pojkvän, vi har lagat god mat och skall faktiskt ta oss ett glas vin ikväll, det händer inte så ofta vi gör det, men idag till all ära så skall vi faktiskt göra det.

Jag har även hunnit att träffa mina goa tjejer på en kaffe under eftermiddagen, förmiddagen spenderades i Karlstad tillsammans med älskling, han skulle ha sig ett par skor, vilket han fann också, dret sngga var dom med, självklart fick jag med mig ett par skor hem jag med, fast jag egentligen inte behöver, jag har så många par skor men måste ändå ha, tror bestämt att det har med det kvinnliga könet att göra ;)
Har även skickat iväg en beställning på Mathias julklapp han skall få utav mig i år, spännande! :)
Mina underbara skor som nu befinner sig i min sko garderob! :)

Det går bra nu..

2010-11-26, 12:10:48 / Kategori: Allmänt
Veckan har haft galopp löpning med mig , den har gått så sjukt fort och jag har varit väldigt stressad hela tiden.
Veckan har bestått utav en del arbetes intervjuer långa som korta, det har gått riktigt bra och jag fick erbjudande till en heltids tjänst i Karlstad, av ca 5000 sökande så var jag en av fyra som fick heltids tjänsten, det satt som ett smäck tänkte jag och var över lycklig, tills jag kom hem , landade i soffan och tänkte efter ett x antal gånger, jag skulle aldrig palla jobbet, no way! jag följde mitt hjärta, tackade nej till jobbet och var väldigt nöjd, lättad och ja, ni får tycka och tänka precis vad ni vill, men jag följde mig själv, jag skulle inte alls må bra utav det jobbet.
Igår var jag och Michaela iväg på en intervju igen , den var lång, resan dit var ännu längre med tanke på att vi hann att få punka och frysa halvt ihjäl. Men det gick bra, det kändes som det iallfall och hon skulle återkomma till veckan.
Väl ute i bilen och vi skall ta oss hem, missat samtal på min mobil , jag ringer upp och gissa vad? Jo, glada nyheter, jag skall på ännu en intervju i Karlstad på onsdag, fast månadslön och en fast anställning, nu håller jag banne mig alla tummar och tår jag har, detta jobbet SKA jag ha!
nog om jobb, har även hunnit inhandlat lite julklappar till mina kära syskon barn, kläder får tomten komma med i år!
skall även ut och inhandla lite fler julklappar idag hade jag tänkt mig, om jag hinner vill säga. :)
nej, dags att byta om och göra sig klar!
ha en mysig fredag!
Jag är glad!

förbreder mig mentalt..

2010-11-23, 21:18:19 / Kategori: Allmänt
Har haft två dagar hemma som jag knappt gått utanför dörren om det inte har varit mer än nödvändigt, alltså har det hänt en gång per dag i ca 15min, haha.
Gårdagen spenderades framför massa film och filtar hela dagen, hade så fruktansvärt ont i magen, fast vänta, jag gjorde faktiskt lite pappersarbete på förmiddagen och lagade middag på eftermiddagen, mellan de bestod timmarna endast utav film, tre kronor är sjukt kul att titta på!
Idag har jag varit lie mer kreativ utav mig fast att jag har gått runt i pyjamas den största delen utav dagen. Det har bakats både lussekatter och snickers kakor, min älskling kommer bli sjukt glad när han kommer hem ;)
Kvällen har gått ut på att se på tre kronor, färga brynen och förbreda sig mentalt inför arbets intervju imorgon i Karlstad, även en intervju till på torsdag, spännande!
nej, nu skall jag kika lite på nellys hemsida innan tre kronor och min goa säng inväntar mig, även ett telefon samtal med älskling.

känna sig fin.

2010-11-22, 10:29:43 / Kategori: Allmänt
Nu är måndags morgonen här och han har lämnat mig för denna veckan igen, på torsdag är han hemma igen och jag vill att veckan skall gå snabbt, snabbare än vad den någonsin gjort!
Igår satt jag och diskuterade med Mathias om vilken skillnad det blir när man inte går i skolan längre, ibland kan jag verkligen sakna att gå upp varje morgon för att tillbringa flera timmar i en skola.
När man går hemma som i stortsett arbetslös, jag har lite extra jobb och lite kontors arbete, men än så länge är det absolut inte så att det täcker ut ens 50 % , det resulterar i att jag är hemma och ledig i största delen utav min vardag.  Man blir inte bara bekväm med att få sova hur länge man vill, ( vilket jag aldrig gör ändå ) utan jag blir slö, hela jag blir lat och jag gör mig inte ens ordning längre om dagarna, jag duschar och sen är det liksom bra.
Så vill jag inte ha det, men vad har jag att göra mig ordning till, när jag knappt gör något om dagarna? att sitta hemma uppklädd och sminkad till ingen nytta, jo min egen men man vill ju känna sig fin bland andra också, som när man gick till skolan och kände " idag skall jag göra mig extra fin" , ja jag saknar det!
Nu skall jag strax ta en kaffe med mamma och efter det funderar jag starkt på att baka lussekatter :)

så var det söndag igen...

2010-11-21, 12:03:59 / Kategori: Allmänt
Söndag idag, vilket brukar betyda söndags ångest för mig eftersom han åker imorgon, men ännu känns det bra, jag har nog inte riktigt fattat att han åker imorgon än, haha, det låter som att han skall åka bort för evigt och att det inte vore en vana för mig vid det här lagret, men det är det, men ändå hoppas man varje vecka att det bara inte är så, att jag inte behöver vänja mig allt för mycket egentligen.
Nu skall jag strax möta upp fina flickor på Mcd för lite söndags fika, efter det skall jag och Mathias åka ut till mina föräldrar för lite eftermiddags mys.
Ikväll är det vår traditionella mys kväll, det skall lagas god mat, snacks och bra tv program, gilla!
Nej, nu ska jag dra på mig skorna, för strax blir jag upphämtad!
Puss!

Måste rekomendera

2010-11-20, 22:57:51 / Kategori: Allmänt
I somras införskaffade jag mig lite nya lotion och sånt, bland annat unnade jag mig en body lotion från Lancome ( Nutrix Royal body) måste rekommendera den starkt, den luktar gott, gör gott och är otroligt dryg, älskar den verkligen! Den är dock lite dyrare än många andra lotion men å andra sidan så tycker jag att denna håller sig mycket bättre och man blir verkligen mjuk utav den.

att kunna glädjas med andra

2010-11-20, 19:48:59 / Kategori: Allmänt
Att kunna glädjas med andra kan många gånger vara svårt för andra människor, jag ser inte mig själv som någon person som har svårt att glädjas med andra, det som gör mina vänner lyckliga gör mig också lycklig.
Det finns väl inget roligare än att se att det går bra för andra människor, speciellt i sin egen omgivning, visst ibland så önskar man att det gick lika bra för en annan och man kan kanske visa en viss avundsjuka men samtidigt så skall man inte miss unna andra människor gott.
Om jag blir glad för andra människor i sin omgivning så speglas det även tillbaka på en själv när det går bra för mig, det går liksom runt, vem vill annars vara glad för min skull om jag aldrig kan vara glad för andras skull.
Detta lilla inlägg riktas inte emot någon specifik person eller blogg, utan detta är helt och hålet mina egna tankar och ord.

Halsont

2010-11-20, 11:25:38 / Kategori: Allmänt
Var en mysig middag på tuppen igår, hemma vid tolv tiden och myste ner oss i soffan igen, skönt!
Natten har varit lång, halsen göt bara ondare och ondare hela tiden, jag försöker bli frisk utav mängder med kamomille te och kanjang, hoppas på att jag märker någon skillnad under dagen.
Annars då? Jo, jag är egentligen sugen på att göra något kul ikväll, kanske gå ut eller bara sitta hemma med ett glas? tråkigt nog så har jag ju inget legg och mitt nya kommer först om 2 veckor, så det får nog blir hemma trots allt.

JLO

2010-11-19, 20:15:09 / Kategori: Allmänt
Nu är vi klara, duschat och gjort oss klara inför en mysig middag tillsammans med Mathias familj, ska bli riktigt trevligt :)
När jag skulle välja parfym så slog det mg att att det är ju vintertider, vilket brukar betyda att jag börjar med min favorit JLO parfym, den är gammal men jag kan aldrig sluta att älska den och jag längtar nästan till vintertid när den blir som godast, den känns för tung på något sätt att bära på sommaren, jag kanske är knäpp men alla parfymer passar inte in på sommartider.
Ok, jag älskar parfym, jag är smått beroende utav dessa magiska flaskorna.
haha, nej, nog om mitt tönteri om parfym, på med stövlarna för nu ska det käkas god mat!
ha en mysig fredagskväll.

Grey´s Anatomy

2010-11-18, 13:52:49 / Kategori: Allmänt
Jag är världens gladaste, jag och Mathias satt och kikade på cdons hemsida och fick se att det var rea på Greys boxarna, min blick blev alldeles lyrisk och gissa vad min älskling gör då? jo, han klickar hem tre boxar till mig, och nu kommer dom hamna i min brevlåda inom loppet av en vecka, snacka om att jag kommer sitta som bänkad framför tvn.
Hur kan man ha en sådan gosig pojkvän? hund ögonen funkar trots allt ibland ändå ;)
Nu ska vi hoppa in i duschen och sedan ge oss ut på stan en sväng, jag skall även passa på att sola, känner mig enormt blek!

Lukten gör mig lugn..

2010-11-18, 11:47:59 / Kategori: Allmänt
Sitter och lyssnar på Rihanna medan jag inväntar älskling som är iväg och hämtar ett paket ifrån Nelly.
Natten har varit jobbig, kunde inte somna till en början, det doftade alldeles för mycket älskling, jag kunde inte sluta att ligga och lukta på honom, halsen gjorde ondare för varje minut, men tillslut somnade jag och sov som en stock hela natten tills bror kom på dörren vid tio i morse och ville ha kaffe och frukost.
Idag skall det inte göras värsta många knop, jag längtar mest tills ikväll när jag kan gosa ner mig i ett täcke , med min älskling och en mysig film.
Puss så länge! :)

i väntan..

2010-11-17, 23:40:25 / Kategori: Allmänt
sitter och väntar på att klockan ska bll bli 01 på natten, min älskling är på väg från jobbet, det är mycket mysigare att gå och lägga sig med honom än ensam, så jag väntar gärna, önskar dock att tiden kunde gå snäppet snabbare...
Sitter och funderar på vad man ska ge sig själv i julklapp i år, egentligen så har  jag och Mathias pratat på att vi skall spara undan extra mycket pengar istället och försöka komma iväg till Egypten någon gång mellan mars och april, det  vore verkligen hur skönt som helst, frågan är bara om man orkar spara ;) haha.
Idag klickade jag faktiskt hem en box från cdon, vilket aldrig har hänt förut, men när jag fick se att de hade fått in gamla hederliga tre kronor så kunde jag faktiskt inte låta bli, tur som jag hade så blev min älskling glatt överraskad när jag ringde och berättade det, han hade nämligen tänkt samma sak ;)
nej, nu ska jag se klart avsnittet utav paradise och sedan krypa ner framför en film, hoppas han kommer snart.
saknar saknar saknar saknar...

Mys dag & Mys dress

2010-11-17, 18:49:35 / Kategori: Allmänt
Landar lite hemma innan jag skall iväg igen, dagen har varit full av roliga saker och sånt gillar vi!
Lunchade i grannkommunen tillsammans med Milis och Miami, himla länge sen och det var riktigt mysigt måste jag säga, tog även en sväng in till Jysk för att säga hej till Pisan, efter det stack jag och Miami hem, en glass på Mcdonalds innan vi landade hemma i min soffa.
Efter ett tag kom även Michaela och Madde inom och sa hej, en fika till och nu sitter jag här, fikandet är faktiskt inte slut för ikväll heller utan skall faktiskt ta en kvälls te tillsammans med mor och fars grannar!
Nu skall jag strax klicka hem en mys dress från hm, är ju på kanonpris, 149kr för ett sätt, hur bra är inte det? ;)
har även ett paket från Nelly som ligger och väntar på mig :)

Sångfågel?

2010-11-17, 10:20:21 / Kategori: Allmänt

Frost

2010-11-17, 09:42:51 / Kategori: Allmänt
Vaknade är fel ord för mig idag, jag har inte sovit något alls inatt, vridit och vänt på mig hela natten, halsont som smyger sig på och börjar bli snorig som tusan, det får inte hända nu, det finns inte tid för att vara sjuk mitt upp i julhandling och jobb!
Men något som var mysigt när jag såg att morgonen började smyga sig på och det blev snäppet ljusare, det var frosten, vilken julkänsla, vilken härlig morgon att vakna upp till frosten ute, snön fattas bara, tråkigt att den kom och försvann så fort, det som är så sjukt mysigt.
Idag tog jag kort på två av mina fönster i lägenheten, så jag iallfall kan minnas frosten som kommer vara borta senare igen, en bild kanske gör så att mys känslan kommer fram igen? ;)
Idag skall jag tillbringa dagen tillsammans med Miami, det var månader sedan vi umgicks och jag känner mig så hemsk, varje gång hon har ringt mig så har jag haft tusen andra saker att göra och när jag ringer henne så jobbar hon, men idag är denna dagen tillbringat till henne, världens goaste tjej! Vi skall ta oss en tur till grannkommunen för lunch med Millis, efter det vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, men vi kommer alltid på något! :)
nej, nu är det dags att hoppa ur pyjamasen och in i duschen.

Scones..

2010-11-16, 15:37:50 / Kategori: Allmänt
Nybakade scones och massa kaffe blev det till frukost idag, bra uppvärmning till min andra jobb intervju som var idag, undrar om det var sconesen som gjorde att jag fick vikarie tjänsten eller om det var jag? vilket som, nu har jag jobbet och det känns bra, vill bara att det skall börjas ringa i telefonen nu!!
Annars har det inte hänt alls mycket idag, tog mig en promenad i det kyliga vädret och sedan inom ica för att inhandla till fiskgratängen som jag tänkt tillaga idag! Är även sugen på en till promenix efter maten, men det är så himla tråkigt att gå ensam, jag får nog försöka fixa med mig någon utav mina vänner på en daglig kvällspromenad!
Nej, har väl ingenting mer att bjuda på, saknar Mathias hur mycket som helst, vill helst att han ska vara hemma hela tiden, vill även att det skall dyka upp något fint hus på hemnet som vi kan skynda oss att ta, man blir så sugen när alla flyttar in i hus, får fixa och greja, bättre än lägenhet! Jovars, det dyker väl upp något i vår smak snart också :)

en blond line

2010-11-15, 17:04:24 / Kategori: Allmänt
jag är ledsen, men min blogglust har varit på noll nu ett tag, men nu kanske jag börjar komma tillbaka, vem vet? i helgen så var jag och Mathias hemma hos min farmor, vi käkade lunch och kollade på gamla kort , jag kunde inte hålla mig för skratt alls, jag var till och med tvungen att ta kort på korten med mobil kameran, och hur bra blir det egentligen, men bilder blev det ju och man ser också vem det är.
tänkte bjuda på en bild på mig!
Nu står lillasyster i duschen, hon skall sova hos mig inatt, det skall tillagas god mat och bra tv program skall ses!
förövrigt så är det väl inget mera, saknar redan min Catrine, har tillbringat så gott som hela helgen tillsammans med henne, välbehövligt.
en
En liten Line, en blond Line, kanske skall satsa på det? ;)

Onlinepizza

2010-11-12, 19:36:14 / Kategori: Allmänt
Handduken sitter på huvudet efter en lång och skön dusch, pyjamasen är på och nu inväntar vi onlinepizza, tänk vilken bra grej det är, man behöver bara göra några enkla klick på datorn och en timer kommer fram som visar hur snabbt pizzan är hos mig. Det är första gången som vi provar på detta, pizza brukar inte vara så vanligt här.
Har äntligen bytt gardiner i tvrummet idag, hängt upp lyktor, en tavla samt några glaskulor med belysning i som mamma och pappa köpte tlll oss igår, jättefina :)
Återgår till min älskling, pizzan och idol!
ha en mysig fredagskväll :)

Uppskatta det fina man har.

2010-11-08, 14:16:11 / Kategori: Allmänt
Ibland tror jag att man glömmer att uppskatta det fina man har, de vänner som faktiskt alltid finns där för en, de som aldrig sviker. Jag vet med mig själv att jag inte alltid har varit den bästa, jag har också svikit som många andra också har gjort, ibland gör man saker man ångrar så djupt och ibland är man alldeles för god trogen på fel människor.  Jag har en vän som alltid har ställt upp för mig, i varje situation, i vårt och torrt.
Jag vet att både jag och hon kan ha många andra vänner, många andra nära vänner också, men våran vänskap ha r aldrig blivit sämre för det. Hon vet att jag älskar henne, hon älskar mig.
Catrine Andersson, vilken stjärna!

Bloggtorka

2010-11-07, 22:28:01 / Kategori: Allmänt
Bloggtorka, har haft en helg fylld med massa saker hela tiden, eller egentligen inte, men en helg fylld med massa kvalitetstid tillsammans med min fina pojkvän!
I torsdags drog även jag och Elin till Göteborg efter en mysig övernattning hemma hos henne i grannkommunen :)
Tänker inte skriva så mycket mer än så, ska fortsätta söndagen med mys tillsammans med den fina pojken som sitter här med mig nu och tycker att jag är allmänt tråkig som bloggar, jag tror inte att han förstår sig på bloggar speciellt mycket ;)
jag är glad!

när musik blir känslor

2010-11-02, 18:56:45 / Kategori: Allmänt
Okej femte gången jag skriver om inlägget nu, förstår ni nu hur trött jag blir på min förbannade dator?

Sitter och lyssnar på musik, musik som jag har älskat, älskar och kanske kommer att älska, sitter och funderar på hur livet skulle se ut utan musik?
Jag är en riktig musik människa och älskar musik oftast i alla lägen, jag har absolut ingen sångröst själv, vilket jag skulle önska ibland, vilken gåva att födas som sångfågel.
Ibland kan jag ha väldigt svårt att uttrycka mig i känslor, då brukar jag sända en låt till personen i fråga, det kanske låter hel löjligt, men för mig har alltid musiken hjälpt mig i många situationer, när man är glad, ledsen, fundersam ja, vad som helst, i alla lägen så finns det oftast en låt som matchar in och man lyssnar på den extra mycket. ¨
Musik kan också vara fruktansvärt komplicerat, många gånger har jag "fått" en låt utav någon annan men har svårt att tyda själv vad personen i fråga vill nå fram med, men det finns en låt jag minns väldigt väl, som jag nog aldrig kommer att glömma, en av de första gångerna som jag " fick" en låt utav någon, det hjälpte, det sa mer än vad som behövdes.
Denna var från en vän, en nära vän. nu sänder jag den tillbaka..

När jag var liten..

2010-11-01, 23:09:47 / Kategori: Allmänt
Nu låter det som att jag är 80år och sitter och torkar tårarna medan jag berättar för mina barnbarn om hur det var när jag var liten.
Men jag skulle precis sätta på en film i sovrummet till Elias som han ville somna till, då frågar han mig snopet framför jag inte har fler barnfilmer än vad jag har, jag hade egentligen inget svar på det mer än att jag helt enkelt inte har haft tanken på att införskaffa mig så mycket barnfilmer i vuxen ålder och att de jag hade när jag var liten är på VHS.
Men hur som helst så slog det mig att jag saknade att kolla på sånt som jag älskade, det som var min största favorit var nog Björnes magasin som fanns på Bolibompa, finns Bolibompa klockan sex på tvn fortfarande?
jag vill hitta en sida där de säljer alla gamla favoriter, Björnes Magasin, dagens visa, bumbibjörnarna, flinta, kosmos, ja allt det som fanns när jag var liten...


Julskinkan har rymt

2010-11-01, 21:34:17 / Kategori: Allmänt
Okej! jag ska investera en mus till min dator, den är alldeles för känslig, så fort jag kommer åt plattan så händer det hundra saker och inlägg som jag har suttit med ett tag försvinner, man tappar liksom lusten på att skriva om varje inlägg hundra gånger..
Elias är här inatt, en till av mosters små älsklingar! vi har myst med årets första griljerade julskinka på smörgås, tv spel, och kaffe med tre pojkar på besök!
förmiddagen bestod utav lunch hos mormor och även ett besök för att göra det fint vid morfars grav!
Imorgon kommer min bryn plockare vid namn Sandra hit, underbart att få brynen fina igen :)
nej, nu ska en ny duschad Line krypa ner med ett täcke framför tvn! wunderful!