Nya bryn

2010-09-30, 18:16:42 / Kategori: Allmänt

Har precis varit iväg hos Sandra, hon har ännu en gång fått tagit hand om mina bryn, något som behövs ganska ofta, men hon är så duktig så hon får mer än gärna ta hand om dem! :)

Resultatet har ni häääär.


nystartat

2010-09-30, 15:52:37 / Kategori: Allmänt
Sitter med min nya dator framför mig och försöker lära mig alla dessa nya finesser som har kommit, egentligen är det inte så stor skilland på denna och de två andra jag har , men ny dator , nytt tagentbord, det tar alltså lite tid ändå att komma in i allting..

Nu kanske ni undrar varför i helsikke jag har en ny dator när jag har två till? Jo, den ena är en sådan liten sprätt som jag fick utav Mathias bror när han vann den på en tävling via internet, så den har jag mest som ett rent nöje! finns inget skrivprogram eller liknande på den , så musik, bilder och surf! Den andra stora som jag har, den fick jag utav mina föräldrar när jag skulle genomgå den första stora operationen i ryggen, mestandells var det för att jag hade hemma undervisning och behövde faktiskt en dator och hur kul skulle jag ha i en månad hemma om jag inte ens kunde surfa? men hur som helst så är den ganska så rejält skrot nu , den går segt som fan och nej usch!

Men, eftersom jag ändå är igång och berättar mitt ganska så tråkiga liv om datorerna, eller ja, datorernas liv. Så nu tänkte jag passa på att även avslöja vad som har varit en liten hemlis ett tag och varför jag egentligen fick en helt ny dator bara sådär, Jo, Jag och min kära äldsta bror har startat ett eget företag ,¨ja det ni läser är sant! det är självklart inom samma gren som mina kära päron är egna företagare i, alltså inom rörinfordnig, jag tänker inte ge mig på att försöka berätta för ett vad det är för något utan det får ni googla er fram på, men hur som helst så är det faktiskt inte jag som kommer att utföra jobb, utan mitt arbete är allt administartift som krävs och skall tas hand om för att ett företag skall kunna fungera. Känns stort och väldigt nytt än så länge, det är tur att mamma har varit kontorschef i 10år och kan vara min stöttande axel ;)

Nej, nog tjatat för min del nu..
måste försöka få i mig lite mat, har inte käkat sedan frullen imorse.

dagens ungdom?

2010-09-29, 23:09:06 / Kategori: Allmänt
Har precis kikat klart på Idol och kungarna av tylösand, herregud!! man blir som en gammal kärring som sitter och klagar på dagens ungdom, men vafan är det sådär som vi framstår som så kan jag faktiskt förstå chocken de gamla får av dagens så kallade ungdom.
Jag kan med hundra procent garanti säga att inte mitt liv ser ut sådär, evigt festade , sex och lite mer där till går deras liv ut på? man börjar ju undra..
Monika ligger brevid mig och inväntar att chatten med Nemo från kungarna skall börja fungera ordentligt, haha!
Imorgon blir det en riktigt skön slapp dag och inte nog med det så kommer äntligen min älskling hem imorgon, massa mys står alltså på kvällens schema imorgon! :)
nej, dags att återvända och vara social med min älskade inneboende!

Nystart

2010-09-29, 16:02:13 / Kategori: Allmänt
Kände för att byta tillbaka till det vanliga hederliga blogg.se :)
Ligger i sängen och tycker lite synd om mig själv, jag som hade sett framemot att gå på kickboxningen ikväll, tränat på gym i förmiddags men istället så får jag besked om att jag måste ha vila nu i minst en vecka eftersom att min astma har kommit tillbaka. är det inte oroligt? när man är som mest peppad på att träna, ja då blir man alltid sjuk!
Mamma kommer hit senare med mat till mig, skall även passa minstingen medan mamma är på föräldramöte med Celine! borde städa och plocka undan lite, men orken finns inte och one three hill boxen lockar tusen gånger mer, haha.
Imorgon kommer min älskling hem, skall bli underbart! Veckan har varit konstig, både Mathias och Marcus har varit borta. Marcus som alltid brukar komma förbi mig på en kaffe minst en gång om dagen, käka lunch och snacka lite skit men denna veckan har han haft en jobb vecka i Tibro.

Välkommen till min nya blogg!

2010-09-29, 15:38:25 / Kategori: Allmänt